keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Puluvauvat kasvaa!

Päivitystä puluvauvoihin liittyen. Ja muihin juttuihin...

Nuoremi
Tera munii taas huoneen nurkkiin eikä sille kelpaa mikän, ei valonmäärä ja kuivakausi ja paikkojen estäminen jne.. ääähhh, huolestuttaa et  se ylikuluttais ittensä tosta vielä jos jatkaa. En oo kattonut onko niissä munissa mitään, mutta en varmaan viitsi edes luottaa omaan näkemykseen asiasta, pulutkin todisti että olin väärässä.  Tahtoisin antaa niiden pesiä kun ne on siitä niin innoissaan, ehkä se rauhottais muutenki, mutta pitäis ottaa se pieni pesityshäkki käyttöön enkä haluais sulloa niitä sinne. Mutten enää uskalla antaa niiden pesiä huoneessa koska viimeksi Mikasa kävi tappamassa poikaset. Tämän johdosta päätin ylipäätään tauolle koska se menetys oli liikaa.  Saa nähä...

Jiyuun sulkasato on kauheessa vaiheessa ja sen toisen siiven käsisulat on lähes kaikki katkennu (se istuu siiven päällä...) joten sen lento on nyt aika onnetonta. Voi kun sitä ei voi auttaa tossa... Miksi pitää istua siivenpäällä ja rikkoa ne sulat samalla. Niin väärin, että se joutuu kärsiä tästä koska joku joskus klipannut väärin ja vahingoittanut pysyvästi siipeä... Toivottavasti se nyt vaihtaisi ne rikkinäiset sulat uusiin.

Itsellänikään ei ole mennyt parhaiten. Sain tosin vakituisen työpaikan ja olen siitä onnellinen. Olen pohtinut myös muuttamista, haluaisin uuteen kotiin ja rakentaa ja virittää lintuhuoneen paljon paremmin mitä se nyt on.  Viimeviikon torstaina jouduin yöllä sairaalaan koska oli liian kovat kivut. Stressistä peräisin olevasta vaivasta. Tosi hauskaa.  Eilen oli syntymäpäivät, päivä oli ihan... prseestä. Mutta  onneksi sentään joku asia on hyvin...

Pulun poikaset! Ne on kasvanut niin paljon, ainakin se isompi on jo niin iso ja punnitessa painoi yli 300grammaa! noin kolmen neitokakadun verran!  Pieni on kehittynyt ihan erilailla kun toi vanhempi. Se on paljon hitaampi vaikka se varmasti siitä kasvaa. Ensikertalaisiksi emoiksi Leslie ja Oda on hoitanut työnsä todella hyvin.  Toivottavasti pienoinen saa vanhemman kiinni kasvussa vielä ja kumpikin kasvaa isoiksi terveiksi kyyhkyiksi. Näille tosin on sitten hakusessa uusi koti, en kahta enempää isoa kyyhkyä pidä.
paripäivää sitten




1 kommentti:

  1. Harmi että sinulla on ollut hankalia aikoja! Toivottavasti muutuu pian parempaan päin. Onnea synttäreiden johdosta joka tapauksessa! Poikaset kasvavat niin nopsaan. :) Voisitko kertoa hieman riikinkukkokyyhkyistä lemmikkinä, tehdä vaikka oman postauksen? Sisälemmikin näkökulmasta erityisesti. Näitä usein pidetään ulkona ja lakassa, siksi hankala löytää tietoa siitä, miten onnistuu sisällä. Lentääkö kakka kattoon vai onko huhupuheita? :D Onnea pienten kanssa ja hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista