lauantai 3. elokuuta 2013

Hölläystä

Yksi tärkeitä asioita mitä olen oppinut tässä pesityksen alottamisessa, on parivalinnat. Niistä on suuresti päänvaivaa, ei kahta lintua voi pakottaa olemaan yhdessä jos ne ei niin tahdo. On opittava miettimään taas vähän uudella tavalla. Ensin olin kivenkovan varma, että se menee niinkuin haluan. Mutta viimeaikoina olen miettinyt yhä enemmän  mahdollisuuksia.  Olen muutaman yön miettinyt nyt muita mahdollisia parituksia. Alan tajuamaan paremmin mitä Anni opetti. Ei kannata tehdä liian tarkkoja valintoja parien suhteen. Kaihon kohdalla kumminkin on oltava väkisin tarkkana, se on kuitenkin harvinaisempi väriltään. Yritän kuitenkin pesittää sitä ensin Dexterin kanssa. Mutta olen myös vaihtoehtoina miettinyt Dexterin ja Teran pesitystä (Mikä oli ihan alkuperäinen ideani joskus).  Viimeisimpänä voisin ehkä antaa sen pesiä AJn kanssa jos sille ei muut kelpaa, mutta Dexteriin on kumminkin eniten luottoa, se todellakin on kaikkien naaraiden perään. Quinn on aivan Kaihossa kiinni, eikä se huomioi muita sen kummemmin. Kuitenkin, pointti oli, etten välttämättä tule pysymään täsmälleen suunnitellussa suunnitelmassa. Dexterin ja Kaihon pesitys  tulee Kaihon sulkasadon jälkeen.

Muuta huomioitavaa! Olen luultavasti tulossa Kaijuleiden järjestämiin tapahtumiin tässä kuussa. 11 päivä Porvoossa papukaijapäiville ja  23-25 päivä järjestettäville Turun messuille! Mukaan tulee siis Tera, kuten tavallista. Saa tulla moikkaamaan :)

loppuun vielä kaksi uusinta piirrosta, koska niissä on tavallista enemmän nähty vaivaa

"Destroyer" 9H, 80 tasoa, Paint tool SAI

"Johtaja Prime" 10H ja 102 tasoa, paint tool SAI

4 kommenttia:

  1. Kivaa että kertoilet pohdinnoistasi. :) Ja todella hienoja piirroksia, respectit noin monen tason johdosta! Voisitko vähän tarinoida noista Porvoon papukaijapäivistä? Tuotko sinne omia neitojasi? :) Pitääkö ilmoittautua jotenkin, jos tulisi vain katselemaan lintuja?

    VastaaPoista
  2. Luin vähän huolimattomasti, tuot siis Teran. :) Olisipa mukavaa päästä katsomaan, mutta bussilla en pääse yhteenkään lintutapahtumaan saman päivän autoilla ainakaan, pitäisi tulla päivä etuajassa... Ehkä vielä joskus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Tera tulee mukaan. Ja tottakai sinne saa tulla kuka vaan tutustumaan lintuihin :) Ja kiitos kommentista.

      Riippuu missä asut, papukaijapäivän osoite lukee linkissä tuolla sivupalkissa.

      Poista
  3. Asun Savossa päin, joten vähän huonot on mahdollisuudet lähteä vaikka halua löytyisi. Ota paljon kuvia niin ollaan hengessä mukana täältä vähän kauempaakin. :D

    VastaaPoista