maanantai 9. maaliskuuta 2015

Commander of the cutey corps

Pyysin kasvattajalta jos olisi mahdollista saada kuvia tulevasta kakadusta jos se ei olisi haitaksi. Hän lupasi ottaa muutaman kuvan kunhan menee sinne lintutilalleen viikolla.  Tänään sitten kesken koulupäivän kaveri pisti viestin "omgomgomgomgomgomgomgom..." pelästyin jo että jotain kamalaa on tapahtunut, mutta ei, päinvastoin! Sain ne muutamat kuvat ja  reaktio sisälsi lujia kimeitä ääniä yhtäjaksoisesti pidemmän aikaa kunnes happi loppui ja sitten hyperventilointia ja lisää piipittämistä ja onnen kyyneliä.  Näillä näkymin pienen nimeksi tulee Erwin, tehehe... Tässä on kuvat (Kaikki kuvat ottanut kasvattaja Jörg Seibert, linkki kotisivuille )

2 kommenttia:

 1. oiiii se on niiiin tyhmännäköne ihanuus <333333
  ni pöhköilme
  toi cutey corps kuulostaa iha mlp nimelt<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on vähä durp :> tollasten derppoje ilmeide perusteel pitäis nimetä Ereniks.... pfft... mutei.. kyl siit tulee proud ja hieno. kato sen fledaaki nyt, woAh! To DIE FoR

   nomuttakunn... ei tommost hurpdurp voi ehkä ottaa nii vakavasti, kyl se viel menee MLP nimest, ehkä se sit kasvaa vähän joskus : D ajattelin et hitto sen häkkiin pitää tehä joku hieno kyltti, tehä siit häkistä sen työhuone tms xD idk haluun niin suunnitella jotain kivaa, ohoHo n(sit se kumminki jyrsii sen >: )

   Poista