torstai 28. toukokuuta 2015

Erwinin draama

Erwin on vähän ylidramaattinen höhlä. Sen mielestä vesihanat ja suihku on niiku kamalimpia asioita ikinä. Pakko huutaa ihan hulluna töyhtö pystyssä, siis hyi kamala miten kehtaatki tiskata.

Sitten se idiootti tänään meni jyrsimään uniorren alas tuolta ylhäältä. Mä en nyt, niin kiireinen kun olen, kerennyt laittamaan takasin ortta paikoilleen ja nyt se vikisee tuolla kun lempioksa makaa nyt häkin pohjalla kaiken sen roskan seassa.

Erwinin järjenjuoksu ei myöskään ole mitään ihan vilkkainta. Se roikkuu kaltereissa ja antaa mulle "the stare":n eli hirssiä sille ja heti. Noh, annoin sille sitten semmosen pienen palasen tähkästä. Se otti sen nokkaansa ja vilkuilee ympärilleen. Minne mennä, miten? Nokka on varattu, aarre on siinä, ei voi pudottaa ei voi. Kiipeileminen ei meinaa onnistu ilman nokkaa. Se vaikka kuinka pähkäili siinä ja oli sit pakko yrittää kiivetä ja sitte se hirssi putoskin. Erwin meni orrelle kattomaa niin surkeena että sinne katos... Annoin toisen ko hömppä ansaitsee.  Ajattelin testata uudelleen, sama tapahtui, sain sen videollekkin. Olkaa hyvätPakko sanoa, Erwin on kyllä niin omalaatuinen ipana. Se on luonteeltaan aivan ihana. Ei mennyt kauaa ja nyt on jo viikko mennyt siitä kun näin Erwinin livenä ensimäistä kertaa. Vielä toinen viikko niin pääsee nuorukainen vapaaksi, saa nähä miten paikat tulee kaatumaan ja räjähtämään. Rakastan edelleen tätä lintua ylitse kaiken, mun kultamussu ihana hömppä *hirveetä lepertelyä*

4 kommenttia:

 1. GHÄHÄH erwin on idiootti <333
  aivan ihana
  ei hitto veden ääni on nii kauheet!!
  jizz

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinon >: typeryyden perikuva... tosin sä oot tyhmempi

   TULIHAN se JIZZ sieltä taas :)

   Poista
 2. Onnea uutukaisesta linnusta! : 3 Kuulostaa niin mukavalta persoonalta.
  Pääsettekö vielä osallistumaan lintupäiville vaikka teillä on puluja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näin on, en voi tuoda lintuja lintupäiville kunnes saadaan Kaijuleiden kanssa sääntöä muutettua.

   Poista