sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kesytystä ja pesitystä

Kaihoninja
 Tässä on taas tapahtunut vähän kaikkea mistä voisin taas  vaihteeksi kertoa ennenkuin unohdan tai tulee enempi juttuja. Ensimmäiseksi, oli tarkotus laittaa Kaiho ja Dexter pesityshäkkiin piakkoin, mutta suunnitelmiin tuli muutos. Meille on  ehkä ensiviikolla tulossa testipesintään Netalta harlekiinipoika Hupi. Hupilla saattaa olla piilevänä harvinainen pastellikasvo.
Tera ja Waru

Warudo on kotiutunut todella hyvin ja se on oikein  kesy. Se on yllättänyt tulemalla spontaanisti päänpäälle ja kädelle ilman herkkua ja muuta. Se liikkuu aktiivisesti huoneessa jo. Sen heikot jalat ovat kehittyneet paljon. Lento on vielä vähän takkusta, mutta se on huomattavasti parantunut.

Kesyyntymisestä vielä, että Quinn uskaltautui tulla kädelle vihdoin! Se on kauan jo näyttänyt haluavan kädelle kun muutkin ovat. Hirssi kiinnostaisi kovasti.  Pääsin melkein rapsuttamaan Quinnia yhtenä iltana kun linnut olivat häkissä menossa nukkumaan. Rapsuttelin Teraa verkon läpi  ja Quinn ihmetteli siinä vieressä ja tarjosi niskaa monesti, ja koitin hitaasti ja varovasti koskettaa mutta  nosti pään aina juuri kun olisin onnistunut  rapsuttamaan.

Teran parempi puoli
Waru
Lainasin kameran taas ystävältä joten kuvapostaus tulee myöhemmin. Tähän tulee vain muutama tärkeämpi kuva.

6 kommenttia:

 1. Johan näitä pastellikasvoehdokkaita putkahtelee! :D Todella jännää. Kenen kanssa tämän Hupin olisi tarkoitus pesiä? + Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee varmaan sen takia että nyt ollaan tietoisia mahdollisen pastellikasvon suvusta ja täten voidaan miettiä sen sukulaisten mahdollisuutta kantaa pastellikasvoa :) Luultavasti menisi Teran tai Warudon kanssa koska valkokasvo on todella tärkeä näin alkuun kun ruvetaan pastellikasvoa levittämään. Mutta tuli vähän mutkia matkaan joten ei olla ihan varmoja pääseekö Hupi sittenkään tänne

   Poista
 2. Toivottavasti pääsee, edessä olisi kasvatuksellisesti todella mielenkiintoinen projekti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan. Niin se olisi! Muutoin menee Dex ja Kaiho pesimään mikä on kyllä myös aika jännä kun kyseessä on dominoiva hopea :)

   Poista
 3. cludinjasepirotinpeppu17. lokakuuta 2013 klo 2.03

  za warudoooo<333

  VastaaPoista