keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Jotain odottamatonta

Mitään erikoisempaa ei ole oikein käynyt nyt lähiaikoina. Viikonlopuksi lainasin koulusta järjestelmä kameran, joten kuvailtua on tultu jokusen verran, eli kuvasaaste kirjotus tästäkin taitaa tulla.

PAITSI, tänään yksi lintuystävistä tuli kysymään, voisinko antaa kodin hänen kauniille dominoiva hopea naaraalleen. Olin niin otettu, että sitä harvinaisuutta tarjottaisiin minulle. Voisinhan hyvin ottaa sen parveeni ja lähteä luomaan hopealinjaa. Tuo kun on sen verran harvinainen, eli olisi suotavaa, että sitä pesitetään. Sitähän varten minä sitä lähinnä aattelinkin joten, näillä näkymin se saattaa tulla meille helmi-maaliskuussa? Tarkempaa tietoa ja muuta voin ilmotella, kunhan saan tietää miten tässä asiassa nyt käy. Maaliskuussa kun rakennetaan se isompi häkki, olisi tilaa linnuille suht hyvin, plus vapaana olo pysyy luultavimmin ennalleen, en näe mitään syytä pitää niitä häkissä, kuten en nytkään.

alustavasti mietin pesitys-suunitelmaa sen kanssa jotenkin näin. Hankkisin sille valkokasvo-koiraan (tai piilevän valkokasvo koiraan) ja niiden koiraspoikanen voisi mennä AJn kanelittomalle tyttöpoikaselle eli karttana vielä  vasemmalta oikealle, ylhäältä alas
valkokasvo-koiras x dominoiva hopea DF,  teraxdex poikanen x AJ
dominoiva hopea SF-valkokasvo x harmaa(/valkokasvo)

Noh, kuva saasteen aika


kuka komeilee peilissä?

AJ lähtee lentoon(eikö olekkin kaunis lintu?=
hähähä




mmm puuta

16 kommenttia:

  1. Ensimmäinen kommentti. :D

    VastaaPoista
  2. Et ole laittanut neljättä. :(

    VastaaPoista
  3. Kirkossa vai? Kuudes!

    VastaaPoista
  4. Pidät oikein hienoa neitsikkablogia. Olen seuraillut innokkaasti siitä asti, kun löysin tänne neitokakadut.com:n kautta. :) Lacrimosa, nykyään siis AJ on päässyt selvästi upeaan ja eloisaan parveen. Itsekin olen toivonut neitokakaduja seurakseni jo hyvin pitkän aikaa, on sydäntälämmittävää seurata miten joku voi elellä suuren haaveeni tapaista elämää näinkin monen, ihanan linnun kanssa. Miten itse olet saanut perheesi suostumaan neitokakaduihin? Omassa lähipiirissäni oikein kukaan ei tunnu hyväksyvän lintuideaa, vaikka se olisi suuri toive ja koen olevani vastuuntuntoinen. Olet varmasti ylpeä lintusistasi :) ja huippuonnekas, kun olet saanut lintuja niin nopeaan tahtiin, ja nyt jopa ehkä hopea tulossa parveen! :) Sinuna olisin seitsemännessä taivaassa, joten toivotan suuresti onnea hienon parvesi kanssa! Ja jatkathan blogin pitämistä jatkossakin, tällaista "päiväkirjaasi" on hauska seurata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos erittäin paljon ^^ Minähän tosiaan olen kuin taivaassa, kakarasta lähtien linnuista unelmoin ja vihdoin niitä sain ja enemmänkin sainkin kun vain sen yhden. Ensin kinuin sen 12 vuotta niitä kunnes huomasin, ettei se auta eikä edistä asiaa, rupesin kertomaan ihan vaan pikku faktoja ja kyselin, että voisko edes yhden kanarialinnun? edes jonku pienen, ja selitin tavallista vakavemmin asioita, niin piankohan sen luvan sain. Olen todella ylpeä linnuistani, rakastan niitä huomattavankin paljon. Jos jaksat vain pyytää ja vakuutella, että linnut ovat kokemisen arvoinen kokemus ja olet todellakin vastuullinen, saat vielä lintuhaaveesi toteutumaan, aivan kuten minä, toivon siis onnea sinullekkin! :)

      Poista
  5. Joo samaa mieltä, että tää on mahtava blogi.
    Et tainnu olla omnian joulukirkossa. :DD
    Jonkun välikommentin takia YHDEKSÄS!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. xD Enp ollut, piti olla lääkäri aamulla, mutta eh... mun kännykästä oli loppunut yöllä akku, niin en kerennyt edes sinne :D Kukahan anonyymi mahdat olla, omniastako? >)

      yhdestoista?

      Poista
    2. Harmi, oli siis oikein epäonnen päivä ja kyllä olen omniasta.
      Mitäs sie oikein pelasit sitten? :D
      Just curious, twelfth!!

      Poista
    3. no juu oli xD kuka sitten mahdat olla sieltä? :>

      ja pelasin Fly like a Bird 3 siskon kanssa >)

      #13

      Poista
  6. Ookei! Ei ole tuttu peli minulle. :D
    Voit arvuutella kuka olen, sillä pysynen anonyyminä vielä jokusen tovin!
    Hyvää joulua vaan nyt, kun on jouluaattokin. Toivottavasti teet postauksen siitäkin. :)

    | |_|
    | |

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kannattaa pelata xD se on aikas hauska kun voi trollata ja tappaa muita :> höhöhö okei, no en mä osaa kuitenkaan arvata joten antaa olla. Mitä luultavimmin kirjotan tänään illemmalla miten päivä on mennyt ;)

      Poista
  7. Kiva kuulla.
    Katoin screeshotteja siitä pelistä ja sain jonkun näköisen käsityksen siitä, mikä se on. Tosiaan henkilöllisyyden arvaaminen voi olla vaikeaa. Voin olla kuka vain! :D
    Postaustasi odotellessa.

    VastaaPoista