maanantai 19. marraskuuta 2012

Uusinta uutta!

Aktiivisti seuraavat varmaan huomaa, että  blogi on vihdoin saanut vähän paremman ulkoasun. Itseäni ainakin otti silmään kovasti semmoinen kamala kontrasti ja kovin synkkä vaikutelma. Nyt kun oli aikaa, rupesin väsäämään tarkotuksellisesti paljon hienompaa sivua. Meni hyvin ja välillä ei, kokonaisuudessa tein varmaan 20 erilaista versiota kunnes oikea alkoi hahmottua. Nyt sivu on mielestäni ihan kiva, tai edes siedettävä.

Voit nyt myös käydä lukemassa linnuistani erikseen niille tarkotetuilta sivuilta tuolla -->
Kirjoitin jokaisen linnun matkasta minulle, niiden luonteesta ja vähän muista jutuista. Kuvia ja tekstejä päivittelen sitä mukaa, miten koen sen tarpeelliseksi (esim sulkasadot, käytöksen muuttuminen, temput)
Mikäli tulee kysyttävää, kysykää ihmeessä!  Vidoitakin ajattelin lisätä muutaman joihinkin, esim Hiron puheeseen, Teran temppuihin yms.  Olen myös pohtinut, kotisivujeni poistoa ja siirtämistä sitä tähän blogiin.


Lintujen kuulumisiin

Tänään linnut olivat normaalisti vapaana, ja ihmettelivät taas raollaan olevaa kaappia, hmh... se olisi niin oiva pesäpaikka. Jotain tavallisesta poikkeavaakin tapahtui! Linnut olivat juuri kylpeneet  ja kuulin eriskummallista ääntä.. Huomasin AJn tarjoavan selkäänsä Dexterille. Olin jo että "nooo way...." se ei voi meinata sitä, mutta kyllä se vaan meinas. Dexter astui selkään ja koitti asetella pyrstöään oikein, mutta AJ pienoinen ei vielä tajunnut mitä piti kuitenkaan tehdä, joten Dex päätyikin hinkkaamaan AJn siipeä. Siinä samassa Tera tuli myrtsinä siihen kattelemaan ja kun ne kaks olivat lopettaneet, Tera rupes kerjäämään myös ja Dex meni sitten senkin kyytiin! Mikä playeri jos saan sanoa.. huhhuh.. Muuta erikoisempaa ei ole nyt ihan tapahtunut, mutta i'll keep you in touch


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti