sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Lemmikkimessut on ohi - AJ on kotona





   
Minä ja Dooris <3 © mariaria
Lähdettiin lauantai aamuna Marian kanssa helsinkiin Teran ja hänen lintujen, Melban ja Hyrdon kanssa. Kun oltiin autolla päästy messukeskukselle, kukaan piru ei tullut avaamaan ovea ja koko ovi oli jopa vaihdettu! noh, siinä puol tuntia yritettiin päästä sisään, kunnes vihdoin se ovi löytyi ja päästiin. Sielä sitten näin tuttuja ja vähemmän tuttuja, mutta tuli tutustuttua taas uusiin ihmisiin :>  Oli mahtavaa saada kertoa ihmisille harrastuksesta ja esitellä lintujamme. Suuren osan ajasta minä tietysti olin Dooris-Tipiti, valkokakadun kanssa ja esittelin sitä yleisölle.






Lauantaina siellä odotti myös uutukainen, AJ! Oli sydän hypätä kurkkuun kun näin sen livenä kaikessa kauneudessaan. Se on todella kaunis lintu ja kiitän Ida-Emiliaa kun kasvatti noin upean linnun ja minulle vielä myi sen <3

Dooris 
AJ kotiutui ihan hyvin, huolestuin tietysti kun se ei aluksi syönyt mikä on kodinvaihdoksen takia vielä ihan normaalia, mutta seuraavana päivänä se jo söikin paremmin! Tyttö on sopeutunut parveen hienosti, Dexter on onnensa kukkuloilla kun hänellä on peräti kaksi naarasta joita kosia. Huolestuin jo kun se oli huomaavinaan vaan AJn, mutta tänään Tera ja Dex parittelivat   vaikka AJ katteli vieressä ::)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti